Mustafa Doğan Dorukhan için iddialı: 'Onunla çalıştım' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mustafa Doğan Dorukhan için iddialı: 'Onunla çalıştım'

Share This

beIN Sports yorumcusu ve bir dönem Beşiktaş ile Fenerbahçe'de forma giyen Mustafa Doğan, futbol gündemini değerlendirdi. 

siyahlabeyaz |  beIN Sports yorumcusu Mustafa Doğan, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı ve genel futbol gündemini değerlendirdi.

MUSTAFA DOĞAN BAŞAKŞEHİR YORUMU
Bu sene şampiyon olacaklar gibi duruyor. Aslında ligin ilk 2'sinde Başakşehir ve Kasımpaşa şirket gibi yönetilen takımlar. Büyük takımlarımız yıllarca kötü yönetildikleri için şu anda ciddi anlamda sıkıntı yaşanıyor. Bugün olmadı. Son yılların birikimidir bu. Uyarıları ciddiye almadılar ve şu anki yönetimler bunun ceremesini çekiyor.


"GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ ABDULLAH AVCI'YI BIRAKMAZ"
Sezon ortasında Fenerbahçe veya Beşiktaş'a gideceği yönündeki söylentiler Abdullah Avcı'yı yıpratmamalı. İşinizi ne kadar iyi yaptığınızın göstergesidir. Sezon sonuna kadar takımın başında olacaktır. Göksel Gümüşdağ zaten Abdullah Avcı'yı bırakmaz. Şampiyon olma şansı var. Sezon sonu ve ondan sonraki yıllar ne olur bilemem. Bu sezon negatif etki yapmaz. Ben şu ortamda Abdullah Avcı'nın bırakıp da başka bir takıma gideceğini düşünmüyorum. Fenerbahçe açısından bakıyorum. Zaten kaybedilmiş bir sezon var. Eğer Abdullah Avcı'yı çok istiyorlarsa sezon sonunda getirirler.

"LOKOMOTİV MOSKOVA FARKLI OYNAYACAKTIR"
En azından Lokomotiv Moskova maçını kaybetmediği takdirde UEFA biletini cebine alıyor. Lokomotiv Moskova ilk maçtan daha farklı olacaktır. Ligde toparladılar. Hava şartları şu anda Moskova'da farklı olacaktır. Orada sürekli antrenman yapan bir oyuncu grubuna karşı oynayacak Galatasaray. İlk maça göre biraz daha mesafe kat etmiş Lokomotiv'e göre oynayacak.  Tamamen kazanmak üzere Fatih hocanın planlarını yaptığını düşünüyorum.

MUSTAFA DOĞAN: "DORUKHAN İLE ÇALIŞTIM"
Dorukhan ile çalışma imkanım oldu. Gözü kara, çok çalışan ve mücadele eden bir oyuncu. Ruhunu sahaya yansıtan bir oyuncu. Beşiktaş'ta da çok iyi başlangıç yaptı. (Futbol Arena)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder