Şenol Güneş: 'Favori olmak hiçbir şey göstermiyor' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Sarpsborg maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


siyahlabeyaz | İlginç bir gruptayız. Bizim iki mağlubiyetimiz dengeleri bozdu. Rakibimiz tek mağlubiyeti bize karşı aldı. Yarın kazanmak için oynayacağız. Kendi sahalarında oynuyorlar. Kış mevsimini erken yaşıyorlar. Şartlar ne olursa olsun rakibimizi yenecek gücümüzün olduğunu düşünüyorum.


Türkiye'deki koşulları ayrı değerlendiririz. Futbol sahada oynanan bir oyun. Genç ya da tecrübeli oyunculara şans verebilirsiniz.

Bizi Milli takımdan gelen oyuncuların sakat olması olumsuz etkilemiştir.  Genç oyuncuların dinamizmi yaşlı oyuncuların ise tecrübesi var. Yarın iyi bir takımla oynayacağız, umarım kazanırız. En iyi durumda olan 11'le sahaya çıkmak zorundayız. Gençlerimizden 2-3 tanesinin de şu an adaptasyonunun iyi olduğunu düşünüyorum. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Her maçta kendimizi favori görüyoruz. Favori olmaktan daha çok kazanmak için bir şeyler yapmak önemli. Rakibimiz iyi bir takım, disiplinli, kompakt ve dinamik bir takım. Sahasını iyi kullanan ciddi bir rakip. Zor bir maç olacak, hem bizim hem onlar için. Favori olmak hiçbir şey göstermiyor.

Ayrıca Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu  Adem Ljajic, Sarpsborg maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ben tabii yarın iyi bir performans ortaya koymaya çalışacağım. Futbol takım halinde oynanan bir oyun. Eksiklerimiz var. Burada mücadele edecek bütün oyuncular elinden gelenin en iyisini yapacak ve kazanmak için sahaya çıkacağız. Kolay bir maç takvimi değil. Değişen iklim koşulları var, eksiklerimiz var. Biz Beşiktaş'ı temsil ediyoruz koşullar ne olursa olsun kazanmak için sahadayız. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder