Kagawa için şok sözler! "Beşiktaş..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Alman basını Beşiktaş'ın mali sıkıntılar nedeniyle Shinji Kagawa'nın bonservisini alamayacağını, Japon yıldızın West Ham United veya Everton takımlarından birine transfer olacağını iddia etti.


siyahlabeyaz | Güneş'in haberine göre Alman ekibinin kadrosunda düşünülmeyen Japon futbolcunun Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı merak ediliyordu.


Kagawa hakkında son olarak Everton ve West Ham United iddiası ortaya atıldı.

Alman basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş'ın ekonomik sıkıntıları nedeniyle Kagawa'nın bonservisini alamayacağı iddia edildi.

Dotmund'un da kadroda düşünmediği futbolcu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Everton'ın ilgisi olduğu öne sürüldü.

Her iki takımın da ocak ayında Kagawa'yı istediği ancak alamadığı vurgulandı.

Japon basınından Football Channel'in haberine göre muhabir Chihiro Honda'ya röportaj veren Shinji Kagawa, isminin anıldığı Avrupa kulüpleri hakkında konuştu.

Başakşehir maçını değerlendiren Kagawa, "Savunma oyuncusu değilim ama sakatlanan Gary Medel'in yerine bir süre defans yaptım. Başakşehir'in güçlü bir rakip olduğunu biliyorduk, sabırla savaştık. Çok sayıda fırsat bulduk. Taraftarımızın gücüyle kazandık. Ligde de şansımızı sürdürüyoruz." dedi.

"Beşiktaş'a gelerek doğru tercih yaptım"
Beşiktaş'ta transfer olmaktan pişmanlık duymadığını söyleyen Shinji Kagawa, şöyle konuştu:

Her gün yeni bir ilham alıyorum.

Futbol oynamaktan daha büyük bir mutluluk olmaz.

Sadece işimi yapmaya devam ediyorum. 6 maç kaldı. Daha çok şans bulacağıma inanıyorum.

Beşiktaş'ta kalmayı isterim. Buraya gelerek doğru bir tercih yaptım. Son günlerde elimden gelenin en iyisini yapmaktan başka alternatif yok.

Transfer konusunu düşünmek istemiyorum. Olumsuz düşüncelerim yok.

Beşiktaş'a 'Kiralık' piyangosu
Beşiktaş son dört sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyunculardan çok yüksek verim aldı.

Skorer'in haberine göre Mario Gomez, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar’ın ardından Adem Ljajic ve Shinji Kagawa beklentilerin üzerinde performans sergiledi. Sırp yıldız 20 lig maçında 7 gol ve 8 asiste imza atarken, 3 kez rakip fileleri havalandıran Japon oyuncu takımına 7 puanlık katkı verdi.

Beşiktaş’ta sezonun ikinci yarısındaki performanslarıyla dikkat çeken yıldızlar; Adem Ljajic ve Shinji Kagawa kiralık olmalarıyla öne çıkıyor. Gol ve asistleriyle alkışları toplayan bu ikili, akıllara geçmiş dönemlerde başarılı olan kiralık transferleri getirdi.

Mario Gomez’le başlayan süreçte Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar başarılarıyla camiada büyük beğeni kazanmıştı. Bu sezon da Ljajic ve Kagawa etkili çok bir görüntü çiziyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder