Mehmet Demirkol : "Beşiktaş’ın iki golünde de ofsayt...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol : "Beşiktaş’ın iki golünde de ofsayt...!"

Share This

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında sporun gündemini ve Rizespor - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi. Demirkol'un değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;


siyahlabeyaz | Rize için bu bir kaza. Bu skor onları yoldan saptırmamalı. Şenol Hoca maçı çok net anlattı. 7 gol attık ama Rizespor da çok iyi bastırdı dedi. Okan Hoca da çok iyi anlattı. Beşiktaş oyuncu değiştirince artı yazdı, Rizespor oyuncu değiştirince eksi yazdı. Yoruma sığmayacak bir maç oynandı. Ofsayt çizgisinin çekilememesi ve ağların yırtık olması dışında çok iyi maç oldu.


Bence Beşiktaş’ın iki golünde de ofsayt yok ama bilgilendirme yapılması lazım. Ofsayt çizgisinin çekilemediğini yayıncı kuruluş olarak biz bile bilmiyorduk. Hakemin iki teknik direktöre VAR’ın çalışmadığını ve ofsayt kararlarını yardımcı hakemin vereceğini söylemesi gerekir.

Ljajic’in kariyerinde dün akşamki gibi oynadığı bir maç yoktur. Olsa fark ederdik. 3 asist yaptı, 2 anormal gol attı. 4 tane de gollük pas attı. Bunlar usta işi. Maçın en net pozisyonu Aatif’in kafayla kaçırdığı pozisyon oldu.

İkinci yarının ilk 15 dakikasında Rizespor yüzde 78 ile topla oynamaya başladı. Ancak Şenol Hoca orada işleri değiştirdi.

Burak Yılmaz’ın taraftarla barışma sürecini çok iyi idare ettiğini söylemek lazım. Bu konuda tebrik etmek lazım. Profesyonellik budur. Güven’e 3 tane asist yapmış olsa da onu yapmaması gerekirdi.

Rize Stadı’nda kameralar çok aşağıda. Bununla ilgili çalışma yapılacaktır.

Beşiktaş’ta seneye nasıl bir kadro olacak bilinmiyor. Ayrılmak isteyen oyuncular var .Caner’in Fenerbahçe’ye döneceği haberleri dönüyor. Ljajic’in performansı Şenol Güneş ile beraber yükseldi. Nasıl bir hoca tercihi yapacaklar bu önemli.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder