Abdullah Avcı'ya göre Beşiktaş'ın geleceği olan iki isim - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı'ya göre Beşiktaş'ın geleceği olan iki isim

Share This

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, kadroda bulunan iki genç ismi siyah beyazlı takımın geleceği olarak görüyor.


siyahlabeyaz | Riva kampında Beşiktaş’ın iki genç ismi öne çıktı... birisi Oğuzhan Akgün diğeri ise Muhayer. Abdullah Avcı da iki genç oyuncu üzerinde dururken, sürekli olarak, ''bu çocuklarda iş var. Beşiktaş'ın geleceği bu çocuklar'' ifadelerini kullanıyor. Avcı Oğuzhan'ın pozisyon alması, Muhayer'in ise forvet arkalarına bindirmelerini çok beğeniyor.

Beşiktaş'ın yeni transferi Oğuzhan Özyakup
Öte yandan Abdullah Avcı geldiği ilk gün Oğuzhan Özyakup'un yeni transfer olacağını söylemişti… ilk görüştüğü ve kendisinden beklentilerini anlattığı ilk isimde kaptandı. Oğuzhan’ın Riva’daki kampın ilk bölümünde geçen seneki durağanlığını atması dikkat çekiyor. Oğuzhan'ın istekli hali ve çalışmalardaki performansı dikkat çekiyor. Oğuzhan sürekli olarak, “yeni transfer olacağı” mesajını veriyor.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder