Beşiktaş'a şok! Transfer zora girdi . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Vitor Hugo transferini duyurmaya hazırlanan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, son anda sürpriz bir takımın devreye girmesiyle transferde dezavantajlı konuma düştü.


siyahlabeyaz | Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, taraftarların heyecanla beklediği isimlerin başında gelen Vitor Hugo ile anlaşmaya bir adım kala sürpriz bir takımın devreye girmesiyle işler karıştı. İşte detaylar...


Transferde defans hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, ibreyi Fiorentina forması giyen 28 yaşındaki Vitor Hugo'ya çevirmişti.

İtalya'da top koşturan Brezilyalı futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlama konusunda anlaşmaya yakın olan siyah-beyazlılar Brezilya'dan gelen haberle sarsıldı.

Globo Esporte'de yer alan habere göre oyuncunun eski kulübü Palmeiras, tecrübeli ismin bonservisini alma konusunda Fiorentina ile anlaştı. Hugo'nun da Beşiktaş'tan ziyade ülkesine dönmeye sıcak baktığı bildirildi.

Haberde Palmeiras'ın bu transfer için Fiorentina'ya 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. Brezilya temsilcisi 2017 yılında Vitor Hugo'yu 8 milyon Euro karşılığında Fiorentina'ya göndermişti. Diğer tüm Beşiktaş haberleri için (Fotomaç Dış Haberler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder