Bir taşla iki kuş! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta sol stoper ve sol bek transferi için çalışmalar sürerken Martins Indi transferiyle birlikte bir taşla iki kuş vurulabilir. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Bruno Martins İndi transferini bitirmek için Stoke City ile temaslar sürerken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Hollandalı stoper için farklı planları var. Enzo Roco'nun kampta gösterdiği performansı çok beğenen Avcı, orta ikilinin solunda oynayan İndi'den gerektiğinde bek olarak faydalanmayı düşünüyor.

Yönetime verdiği raporda, "İndi gelirse sol bek ihtiyacı durumunda orada da kullanırım. Bu sayede transfer hakkımızı sol kanattan yana kullanırız" diyen tecrübeli hoca transfer için istekli.

Shawcross'un sakatlığı etkileyebilir!

Öte yandan İndi ile anlaşan Beşiktaş, İngiliz ekibine sunduğu 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifine cevap bekliyor. Ancak Leicester ile oynanan hazırlık maçında Shawcross'un ayağının kırılmasından sonra Stoke'un, yeni bir transfer yapmadan İndi'yi göndermeye soğuk baktığı belirtildi.

İndi, Stoke City'nin Leicester ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği hazırlık maçında kadroda olmasına rağmen oyuna girmedi. Ancak Shawcross'un sakatlığı sonrası dengeler değişti. (Sabah)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder