Flaş iddia! Burak Yılmaz, Lecce'ye gitmek istiyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Flaş iddia! Burak Yılmaz, Lecce'ye gitmek istiyor...

Share This

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın olumsuz yanıtına rağmen İtalyan takımı Lecce'nin Burak Yılmaz aşkı bitmek bilmiyor.


siyahlabeyaz | Golcü futbolcuyu her gün manşetlerine taşıyan İtalyan basınından yeni bir iddia geldi.


Telerama News, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Lecce Sportif Direktörü Meluso'nun oyuncu için girişimlerini sessiz bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. Haberde Burak Yılmaz'ın da Lecce'ye gitmek istediği, Beşiktaş'ın bu transfere izin vermek için öncelikle milli oyuncunun yerine başka bir golcüyü kadrosuna katması gerektiği ifade edildi.

Dört gencin sözleşmesi uzatıldı

Beşiktaş, Oğuzhan Akgün ve Rıdvan Yılmaz'ı mukavelelerini 2023, Kartal Kayra Yılmaz ve İlkay İşler'in sözleşmelerini ise 2022 yılına kadar uzattı. 4 genç oyuncu için yapılan imza töreninde siyah-beyazlı kulübün futbol direktörü Ali Naibi hazır bulundu.

Tişörtleri beğenildi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Abdullah Avcı, Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah-beyazlıların yeni satışa sunduğu tişörtleri inceledi. Orman, "Hocamızla birlikte denedik. Tam puan verdik" ifadesini kullandı. (Sabah)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder