Kagawa'dan sonra Tsubasa lakaplı forvet Asano'da son durum! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kagawa'dan sonra Tsubasa lakaplı forvet Asano'da son durum!

Share This

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmak isteyen Beşiktaş ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların, Japonların Tsubasa lakaplı golcü futbolcusu Asano'yu transfer gündemine aldığı iddia edildi. Asano Beşiktaş ile anlaştı mı? İşte o haber...


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Asano'yu transfer gündemine aldı... Forvete takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Arsenal'in Tsubasa lakaplı Japon futbolcusunu gündeme aldı.


Shinji Kagawa'nın yarattığı sinerjinin kulübün Uzakdoğu'ya açılma projesine olumlu etkiler yapması üzerine Asyalı futbolcu pazarına yönelen Kartal, Asano transferini bitirmek istiyor.

Asano kaç gol attı?

2016'dan beri İngiliz devinin formasını giyen ancak her sezon bir başka takıma kiralanan 24 yaşındaki Asano, sözleşmesinin son senesine girdiği için satış listesinde. Geçen sezon Bundesliga'da Hannover 96 forması giyen ve 28 maça çıkan Asano, sakatlıklar nedeniyle 13 maçta oynayabildi ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

Almanya'da beklenen patlamayı yapamadı

Hannover küme düşünce futbolcunun 3 milyon euroluk satın alma opsiyonu kullanılmadı. Almanya'da beklenen patlamayı yapamayan Japon forvet, Unai Emery tarafından Arsenal'ın yaz kampı kadrosuna alındı.

Beşiktaş transferi bitirmek istiyor

Ancak, İspanyol teknik adam Takuma Asano'nun satışına sıcak bakıyor. Japon Ligi'nden 4 milyon euro bonservis bedeli ödenerek alınan ve sözleşmesinin son yılına giren futbolcu için Beşiktaş maksimum 1 milyon Euro civarında bir rakamla transferi bitirmek istiyor.

Abdullah Avcı forvet transferi istemişti

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da forvet hattına bir transfer yapılmasını istediği gündeme gelmişti. (Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder