Stopere o 3 isimden birini istiyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Vitor Hugo'yu Palmeiras'a kaptıran Beşiktaş, stoper için Abdullah Avcı'nın listesinde bulunan Wallace, Timothee Kolodziejczak ve Karol Mets isimlerinden birinin transferini bitirecek.


siyahlabeyaz | Siyah-Beyazlılar, uzun süredir girişimlerini sürdürdüğü Vitor Hugo ile anlaşmaya varamadı, 27 yaşındaki stoper ülkesi Brezilya’dan Palmeiras ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Yönetimi ise şimdi 3 ismi gündemine aldı. Kara Kartal, İtalyan Lazio’dan Wallace, Tigres ile sözleşmesi sona eren Timothe Kolodziejczak ile AıK’tan Karol Mets için nabız yoklamaya başladı.

Beşiktaş’ın hedefi 3 isimden birini kadrosuna katarak sol stoperdeki sorununu çözmek.

Satın alma opsiyonuyla

Başkan Fikret Orman’ın, “Transfer için oyuncu satmayı bekleyeceğiz” demesinin ardından Beşiktaş’ın hedefinin söz konusu 3 isimden birini satın alma opsiyonuyla kiralamak olduğu öğrenildi. 

Bu doğrultuda Abdullah Avcı’nın önceliğinin Wallace’tan yana olduğu bildirildi. Eğer Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı futbolcudan olumsuz yanıt alırsa diğer iki isim üzerinde yoğunlaşacak. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Fanatik)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder