Subotic, transfer tercihinin sebebini anlattı: "Yüksek seviyelerdeki liglerde..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Subotic, transfer tercihinin sebebini anlattı: "Yüksek seviyelerdeki liglerde..."

Share This

Transfer döneminde adı Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile sık sık anılan Sırp stoper Neven Subotic'in adresi belli oldu. Alman ekibi Union Berlin, Fransız ekibi Saint Etienne'den bedelsiz olarak 30 yaşındaki stoperi kadrosuna kattı.


siyahlabeyaz | Subotic, "Birkaç gündür buradayım. Teknik direktör ve Spor Direktörü ile kişisel bir konuşma yaptım. Yüreğimle bu takımda oynayabilme hissi görüşme sonrası doğrulanmış oldu. Ben kahraman değilim. Ben bir profesyenel futbolcuyum" dedi.


Liderlik rolünü üstleneceğinin farkında...

Kariyerinde başarılar elde ettiğini söyleyen Subotic, "Elbette başarılar kazandım. Bir deneyim elde ettim. Genç bir oyuncuyken, önceki liderlerin iyi liderliği olmasaydı buralarda olamazdım. Bu işimin önemli bir parçası olacak" diye konuştu.

Subotic'ten yüksek seviyelerdeki lig vurgusu...

Kariyerinde mümkün olan en gözde liglerde yer almak istediğini hatırlatan Subotic, "En yüksek seviyelerdeki liglerde oynamayı hep hedefledim. İngiltere, Almanya ve İspanya'da futbol yüksek bir seviyededir. Bu da transferde belirleyici" açıklamasında bulundu.

Mainz ve Dortmund dönemleri çok farklıydı

Almanya'da Mainz formasıyla parlaması ve ardından Jürgen Klopp ile birlikte Borussia Dortmund'la yaşadığı güzel günler Neven Subotic için unutulmayacak türden dönemler olarak kayıtlara geçmişti.

Saint Etienne'de geçen sezon kaç maç oynadı?

Yakın zamanda Fenerbahçe ile anlaştığı gündemde olan Subotic, geçen sezon Saint Etienne'de 28 maçta 2333 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti. (Ajansspor Dış Haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder