Schalke istedi, Beşiktaş çıkmaza girdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Schalke'nin, Beşiktaş'ın 2 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği Yevhen Konoplyanka için 4 milyon Euro istemesi üzerine transfer çıkmaza girdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Yevhen Konoplyanka’yı transfer etmek için var gücüyle çalışıyor…

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da kadrosunda görmek istediği Ukraynalı oyuncuyla her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar, Schalke 04 engelini geçemiyor.

Yıldız futbolcuyla yıllık 2.5 milyon euroya el sıkışan Kara Kartal, Alman ekibine de 2 milyon euro bonservis önerdi. Ancak, Gelsenkirchen temsilcisi Beşiktaş’tan 4 milyon euro istedi.

Beşiktaş fiyat artıracak 

Siyah-Beyazlı yönetim, bu görüşme sonrasında düşünmek için süre istedi. Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının kendi arasında bir toplantı yapacağı ve bu toplantıdan çıkacak sonuca göre Schalke’yle yeniden irtibata geçeceği öğrenildi. 

Beşiktaş’ın Avcı’nın ısrarla istediği Ukraynalı için 3 milyon euroya çıkabileceği de gelen bilgiler arasında… Alman kulübü, Beşiktaş’ın son teklifini de kabul etmezse bu transferden vazgeçilecek. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız  (Güneş)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder