Abdullah Avcı'nın acil isteği - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ı 20 günde oynayacakları 5 kritik maça hazırlayan Abdullah Avcı, acil olarak zemin sorununun çözülmesini talep etti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Vodafone Park’ın zeminin iyileştirilmesini istedi. Son olarak Andorra maçında zeminin milli takımın istediği gibi oynamasını engellediğini iddia eden Avcı, yönetimden sorunun acilen çözülmesini talep etti.  Ayağa sık ve isabetli pas yapan bir takım kurmak istediğini ama zeminin buna engel olduğunu anlattı.

AVCI, 20 GÜNDE 5 KRİTİK MAÇA HAZIRLIYOR

Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı milli arada oyuncularıyla sürekli olarak görüşmeler yapıyor… tecrübeli teknik adam son konuşmasında ise 20 gün içinde oynayacaklar 5 maça dikkat çekti. Bu dönemde alınacak sonuçların hem Avrupa, hem de lig için belirleyici olacağının altını çizdi.

Milli maç dönüşü Gazişehir maçıyla başlayacak maratonun Wolverhampton’la devam edeceğinin altını çizen Avcı, arada oynanacak Trabzonspor, Slovan ve Başakşehir maçlarının ise kritik olduğunu anlattı. Bu süreçte herkesten tam konsantrasyon istediğini belirtti.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder