Ali Ece, isyan etti! "O kör olası el, nasıl bir else o?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece, isyan etti! "O kör olası el, nasıl bir else o?"

Share This

Vole'nin Youtube kanalında yayınlanan programda Ali Ece, Beşiktaş ile ilgili yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Ece'nin yaptığı açıklamalar:

-BURAK YILMAZ'IN OLMADIĞI HER MAÇTA...-

"Burak Yılmaz oynasaydı 'Beşiktaş kazanır" derdim. Ama Burak Yılmaz'ın olmadığı her maçta Beşiktaş'ın oyun estetistiğini aynı oranda istatistiğe çevirme gücüne sahip değil. Bu bir gerçek. Gerçek anlamda alternatifi transfer edilmedi."

-O KÖR OLASI EL, NASIL BİR ELSE O?

"Beşiktaş, Perşembe günleri de UEFA Avrupa Ligi'nde maç oynayacak. Wolverhampton'ı falan çekti, o kör olası el. Nasıl bir else o? Çekme kardeşim. Wolfsburg kurası var. Son torbadan Alman Şampiyonu'nu çekiyorsun. Onu çekenin Allah belasını versin. Rahmetli dedem söylemişti. Ben dedemi düzgün dinlememişim. 6 yaşında falanım. Beşiktaş, 15 yıl aradan sonra şampiyon olmuş. Dedeme 'Şampiyon Kulüpler Kupası maçına gidelim mi?' dedim. 'Yok oğlum, gitmeyelim' dedi. 'Niye?' dedim. 'Yine gider, en zor takımı çekerler' dedi. 'Nasıl yani?' dedim. 'En son 15 yıl önce Beşiktaş şampiyon olduğu zaman direkt Real Madrid'le oynamıştı. Şimdi kesin Aston Villa şampiyon oldu, o çıkar' dedi. Düşünsene Aston Villa'nın şampiyon olduğu bir yıl var, ertesi sene Şampiyon Kulüpler Kupası Şampiyonu oluyor ve sen onu çekiyorsun. Yetti mi yetmedi. Beşiktaş, Kupa Galipleri'ne katılıyor, yine 'Dede maça gidelim' dedim. Bu sefer belli, Rapid Wien. Adamlarda Panenka var. Panenka'nın kendisini gördüm. O kurayı çeken eline ne diyeyim? Wolverhampton ne ulan? Elemelerde de as kadroyla oynadılar." ifadelerini kullandı. (ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder