Avcı'dan flaş Quaresma itirafı! Sivas maçından sonra... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Avcı'dan flaş Quaresma itirafı! Sivas maçından sonra...

Share This

Siyah-beyazlı kulübü takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, aynı Şenol Güneş gibi ilk şampiyonluğunu Beşiktaş’ta yaşamak istediğini belirtirken gündemi uzun süre ilgilendiren Portekizli yıldız Ricardo Quaresma konusuna da açıklık getirdi.


siyahlabeyaz | Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaş'ı izleyen spor muhabirleri ile kahvaltıda bir araya gelen Avcı, bu sezon yapılan transferlerden Beşiktaş’ın başına geliş sürecine kadar birçok konuya açık cevap verdi.

Abdullah Avcı, Quaresma konusu ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler...

“Quaresma’yı teknik nedenden dolayı oynatmadım”

Takımdan ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan Ricardo Quaresma’yı kadroda istemediği iddialarıyla ilgili soruya cevap veren Abdullah Avcı, “Quaresma son dönemde Beşiktaş’ın hem aşkıydı hem de çatışma yaşadığı bir isimdi. Kendisinin gitmesinin benimle bir ilgisi yok. Ben Beşiktaş’a imza attığımda Lens, Necip ve Quaresma’yla çalışmadığım iddia edildi. Ben de göreve geldikten sonra kendileriyle konuştum. Ben antrenmanlara bakarım ve sahaya bakarım. Göztepe maçında kendisine teknik nedenden dolayı şans vermedim. Sivas maçından sonra böyle teknik bir karar verdim. Futbolcularla ilgili karar verirken idman ve takım uyumuna bakarım. Yetenekli oyuncuya şapka çıkarırım ama yetenekli oyuncu da sistem içine dahil olmalı. Eğer sisteme uymuyorsa dışarıda kalır” ifadelerini kullandı. (Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder