"Beşiktaş taraftarını hayranlıkla izledim, onlarla çok iyi anlaşacağız" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beşiktaş taraftarını hayranlıkla izledim, onlarla çok iyi anlaşacağız"

Share This

Beşiktaş'ın Premier Lig ekibi Arsenal'den transfer ettiği Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny, şimdiden havaya girdi. Yıldız oyuncu bir an önce sahaya çıkmak istediğini ve siyah beyazlı taraftarlarla buluşmak istediğini söyledi.


siyahlabeyaz | Futbol oynamayı çok özlediğini belirten Beşiktaş'ın yeni transferi "Bir an önce forma giyip takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Siyah-beyazlı takımla ilk idmanına önceki gün çıkan Mısırlı oyuncu geçen sezon fazla süre alamadığını hatırlatırken, "Futbolu özledim. Bir an önce sahaya çıkıp takımıma katkı sağlamak istiyorum. Beşiktaş taraftarını Çaykur Rizespor maçında hayranlıkla izledim. Onlarla çok iyi anlaşacağız." dedi.

Taraftara da vurgu yapan Elneny, "Böylesine tutkulu bir taraftarın desteklediği takımda olduğum için çok şanslıyım. Bir an önce karşılarına çıkmak istiyorum. Bu sezon Beşiktaş için çok güzel geçecek. Buna inanıyorum." ifadelerini kullandı.(Fotomaç)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder