Beşiktaş'ta taca çıkan oyuncu kim oldu? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig’in 4. haftasında  Gazişehir Gaziantep deplasmanında sahaya çıkacak olan Beşiktaş’ta, Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup sakatlıkları dolayısıyla, Jeremain Lens ise teknik ekibin aldığı karar doğrultusunda Antep’e götürülmedi.


siyahlabeyaz | Süper Lig’de statü gereği kadroda 12 yabancı bulundurabilen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Abdullah Avcı kadroda bulunan 13 yabancıdan Jeremain Lens’i maç kadrosuna almayarak bu sayıyı 12’ye düşürdü.
Beşiktaş’ın ligde oynadığı ilk maç olan Sivasspor maçında kadroda bulunmayan Lens, daha sonra sırasıyla Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarına ilk 11’de başlamış ve Göztepe maçında da 1 asist yapmıştı.

Süper Lig’de kulüpler 14 yabancıyla sözleşme imzalama hakkına sahipken, bu yabancı oyunculardan yalnızca 12’si maç kadrosuna alınabilmekte.

Bu sezon yapılan N’Koudou ve Tyler Boyd transferleriyle beraber forma şansı  bulması güçleşen Hollandalı kanat oyuncusunun ilerleyen haftalardaki durumu merak konusu.(Asist Analiz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder