Burak Yılmaz ile Abdullah Avcı, görüşme yaptı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak Yılmaz forma istedi, Abdullah Avcı riski göze almadı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta bu sezon yokluğu en fazla hissedilen isim olan kaptan Burak Yılmaz, yoğun çalışmalarına devam ediyor.

8 Temmuz'da ayağından ameliyat olduktan sonra 1 aya yakın antrenmanlardan uzak kalan ve Avusturya kampında Udinese ile oynanan maçta da tekrar sakatlanan Burak futbolu özledi.

Pazar günü takıma verilen izinde de boş durmayan ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek 2 saat antrenman yapan 34 yaşındaki golcü futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

SKORA GÖRE OYUNA ALABİLİR

Tecrübeli oyuncunun "Gazişehir maçında oynamak istiyorum. Takımın bana ihtiyacı olduğunu görüyorum. Kendimi iyi hissediyorum, ben hazırım" talebine Avcı'nın yanıtı ise temkinli oldu.

Avcı, oyuncusuna verdiği cevapta, "Sakatlıktan yeni çıktın ve seni riske etmek istemiyorum. Asıl maratonumuz Başakşehir maçıyla birlikte başlayacak ve sen bize o zamandan itibaren lazımsın" dedi.

Avcı'nın, Burak Yılmaz'ı en iyi ihtimalle Gazişehir maçının son bölümünde skora göre sahaya sürebileceği belirtildi.(Sabah)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder