Demirkol'dan Burak Yılmaz yorumu! "Burak'ı uzun süre kullanamamanın..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Demirkol'dan Burak Yılmaz yorumu! "Burak'ı uzun süre kullanamamanın..."

Share This

beIN SPORTS'ta yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın gündemini yorumladı.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol'un yaptığı açıklamalar:

'BEŞİKTAŞ AÇISINDAN PEK HAYIRLI OLMAZ'

"Burak için 'Nasıl döner, döndüğü zaman ne yapar? diye bir soru yok. Dönüyor, işini yapıyor. Burada 'Bu son mu, bundan sonra yine sakatlık olabilir mi? Bir problem kalmamıştır' düşünceleri var. 1-2 hafta beklemekle daha iyi olunacaksa onun hesabını da yapıyorlardır. Burak'ı uzun süre kullanamamanın sonuçları Beşiktaş açısından pek hayırlı olmaz." dedi.

'BÜTÜN SORULARIN CEVABI OĞUZHAN'DA'

"Oğuzhan, Şenol hocanın ilk senesindeki noktada değil. Ama orta sahadaki üçlünün oluşması lazım. Önce onu görelim. Orta sahada kim, hangi görevde oynayacak, yanında kimler var? Orta sahayı görmemiz lazım. Oğuzhan ile ilgili bütün soruların cevabı kendisinde. 16-17 yaşında neden büyük yıldız adayı olarak ortay çıktı, bugün neden hala o noktaya gelemedi? Bunu kendisi bulacak." dedi.

'SOSA GİBİ SOL KANATTAN...'

"Abdullah Avcı, Ljajic'i direkt takımı organize edecek adam olarak düşünüyor. Ama Sosa gibi sol kanattan da oyunu dizayn edebilecek sistem olabilir. Geçen sene olmadı ama bu seneki takım içinde olabilir. Belki Ljajic'i orada düşünecek." ifadelerini kullandı.(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder