Dider Drogba’dan Demba Ba’ya şok cevap - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dider Drogba’dan Demba Ba’ya şok cevap

Share This

G.Saray’ın eski yıldızı Didier Drogba, Beşiktaş’ın eski yıldızı ve Başakşehir’de forma giyen Demba Ba’nın başlattığı kampanyaya destek vermedi.


siyahlabeyaz |Hafta sonunda Monza pistinde yapılan F-1 yarışlarını izlemek için İtalya’ya giden Drogba’ya, Lukaku’ya Cagliari maçında yapılan ırkçı saldırı ve Demba Ba’nın başlattığı “tüm siyahi oyuncular İtalya’dan ayrılmalı” çağrısına cevap verdi.


Drogba, Demba Ba’nın bu çağrısına, “bu bir fikir olabilir, ama benim için bir yenilgi gibi olur" diyerek destek vermediğini söyledi. Fildişili efsane yıldız, “ırkçılıkla mücadele etmenin en iyi yolu bu işe karışmak ve herkesi eğitmektir” dedi.

Talisca geri dönmek istiyor!


Drogba ayrıca, “bu tür sıkıntılarla karşılaştığımızda, daha güçlü olduğumuzu, daha akıllı olduğumuzu, asla durmayacağımızı, çok iyi bildiğimizi göstermeliyiz. Demba Ba'nın mesajını çok iyi anlıyorum ve beni şok etmiyor, çünkü zaten bu tür şeyleri yaşamak kolay değil” ifadelerini kullandı.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder