Elneny'den youtube kanalına çarpıcı açıklamalar! : "o gün golü yedik, geriye düştük, ona rağmen..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Elneny'den youtube kanalına çarpıcı açıklamalar! : "o gün golü yedik, geriye düştük, ona rağmen..."

Share This

Beşiktaş'ın yeni transferi Mohamed Elneny, Beşiktaş Kulübü'nün Youtube kanalına özel açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Elneny'nin yaptığı açıklamalar:



-Her şey gerçekten çok güzel-

"Her şey gerçekten çok güzel. Herkes yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Burada gerçekten ailede gibi hissediyorum kendimi."

-Maçın başından sonuna kadar hiç susmadılar-

"İzlediğim ilk maçta atmosfer harikaydı. Zarten her şeyden önce stat muazzam. Taraftarımız muhteşem. Maçın başından sonuna kadar hiç susmadılar. Bir oyuncu için taraftarın bu kadar büyük destek vermesi, oyunun her anında sizin arkanızda olduğunu hissettirmesi çok önemli. Mesela o gün golü yedik, geriye düştük, ona rağmen susmadılar. Takıma destek vermeye, takımı cesaretlendirmeye devam ettiler. Bir taraftar grubunun bir oyuncuyu bu kadar itmesi, bu kadar motive etmesi, oyuncu için çok önemli."

-Premier Lig'de birkaç kulübü dışarıda tutacak olursam...-

"Mesela Premier Lig'de Arsenal taraftarı da çok iyidir ama Premier Lig'de birkaç kulübü dışarıda tutacak olursam, geri kalanında genelde şöyledir; Sadece tempo yükseldiği anlarda, kontra atak olduğunda, bir gol pozsiyonunda ayağa kalkarlar. Onun haricinde kimse kolay kolay ayağa kalkmaz. Maçı oturarak izlerler ama Türkiye, Mısır gibi ülkelerde, taraftarlar ısınmada tezahürat yaparlar, oyuncuları desteklerler. Takıma destekleri maç boyu devam eder. Bunu şöyle açıklayabilirim; buradaki oyuna bakış, insanların bu tip ülkerlerde oyunla ilgili duyduğu heyecan, tutku herhalde biraz daha farklı."



-Hedefsiz bir takıma gitmek istemiyordum-

"Benim için en önemli kriter şuydu; Önce kulübe baktım. Hedefi olan bir kulüp olması... Şampiyonluk hedefi, kupa hedefi, Avrupa Ligi'nde hedefi olan, ilerlemeye açık bir kulüp olması çok önemliydi. Hedefsiz bir takıma gitmek istemiyordum ve bu beni cezbetti. Geçen sezon Beşiktaş şampiyon olmamış olabilir, kupada yer almamış olabilir ama belki de bu yüzden benim için önemli bir fırsattı. Çünkü hedeflerime ulaşarak hem kendi adıma hem takım adına iz bırakacak bir iş yapmak istiyordum. Taraftarlar önemli bir faktör. Bu kadar büyük, bu kadar etkileyici taraftar ruhu varken onlarla birlikte hedefe ulaşmak, bir hedef için mücadele etmek de çok önemliydi. Bu tip hedefleri olan büyük bir kulüp olduğu için burayı tercih ettim."

-Yine Beşiktaş'ı tercih ederdim-

"Türkiye'nin, Mısır ile hayat anlamında benzerlikleri olmasaydı da Beşiktaş'ı tercih ederdim. Çünkü birinci sırada işim geliyor. Tabii ki hayatın da tadını çıkarıyorum ama öncelikli olan işim."

-Kesinlikle doğru tercih yapmışım-

"Hocamızla uzun bir konuşma yapmadık ama hem antrenmanlarda, hem hazırlık maçlarında edindiğim izlenim çok olumlu. Zaten o izlenimlere göre bugün rahatlıkla söyleyebiliyorum, kesinlikle doğru tercih yapmışım. Takımın antrenman yapma şekli, oyun şekli bana uygun."(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder