Gazişehir Gaziantep FK Başkanı'ndan bilet fiyatları hakkında açıklama! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Gazişehir Gaziantep FK ile karşılaşacak.


siyahlabeyaz | Gazişehir Gaziantep FK Başkanı Adil Sani Konukoğlu, karşılaşma ve bilet fiyatları hakkında ortacizgi.com'a açıklamalarda bulundu.


İşte Konukoğlu'nun ortacizgi.com'a yaptığı açıklamalar:

"HAK EDEN KAZANSIN"

Puanlar almak için sahaya çıkacaklarını belirten Adil Sani Konukoğlu; "Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'a karşı ev sahipliği yapacağız ve Gaziantep'te ağırlayacağız. Her iki taraf için de iyi olması diliyorum. Tabii ki biz sahaya puanlar almak için çıkacağız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Lig, uzun bir maraton. Önümüzde 30'un üzerinde hafta var. Hak eden kazansın." dedi.

"3 BÜYÜKLERİN ANADOLU'DA YAPTIĞI MAÇLARA GÖRE KARAR VERDİK"

Beşiktaşlı taraftarların bilet fiyatlarını eleştirmesi konusunda Konukoğlu; "Taraftarlara maça olan alakalarından doalyı teşekkür ediyorum. Alakaları olmasa bilet fiyatlarını eleştirmezlerdi. Biliyorsunuz ki 3 büyüklerin Anadolu'da yaptıkları maçlarda bilet fiyatları diğer maçlara göre farklıdır.

Talisca geri dönmek istiyor!


Biz de 3 büyüklerin daha önce Anadolu'da oynadığı maçların bilet fiyatlarına baktık. Ona göre bir uygulama yaptık. Galatasaray'ın Denizli'de oynadığı maçın bilet fiyatları da hemen hemen bu kadardı. O maçta da Maraton Tribünü 200 TL'ydi, bizimki de 200 TL. Değişen bir şey yok. Kafamıza göre 'Şu böyle, bu böyle olsun' demedik. Kombine bilet alan arkadaşlarımız bu işten karlı çıktılar. 400 TL'ye sezonu komple aldılar. Bunu almak da herkese serbest. Kombine bilet alanlar daha karlı olacaktır" ifadelerini kullandı.(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder