Moldova - Türkiye maç sonucu: 0-4 İzlanda deplasmanda dağıldı, Fransa rahat kazandı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Moldova - Türkiye maç sonucu: 0-4 İzlanda deplasmanda dağıldı, Fransa rahat kazandı...

Share This

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız, H Grubu'ndaki 6. maçında Moldova'yı mükemmel bir oyunla 4-0 mağlup ederek, puanını 15 yaptı.


2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız, H Grubu'ndaki 6. maçında Moldova ile karşı karşıya geldi.

10 Eylül Salı günü Kişinev'deki Zimbru Stadyumu'nda oynanan Moldova - Türkiye maçını 4-0'lık skorla kazanarak şok yaptık.

A Milli Takımımızın gollerini 37. ve 79. dakikada Cenk Tosun, 57. dakikada Deniz Türüç ve 88. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti.

A Milli Takımımız, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 6 maç sonunda 15 puan elde etti. A Milli Takımımız, grupta tek yenilgisini İzlanda'ya karşı aldı.

İzlanda dağıldı

10 Eylül Salı günü Elbasan Arena'da oynanan Arnavutluk - İzlanda maçını ev sahibi ekip 4-2 kazandı.


Arnavutluk'un gollerini 32. dakikada Kastriot Dermaku, 52. dakikada Elseid Hysaj, 79. dakikada Odise Roshi ve 82. dakikada Sokol Cikalleshi atarken, İzlanda'nın gollerini ise 47. dakikada Gylfi Sigurdsson ve 58. dakikada Kolbeinn Sigthórsson kaydetti.

İzlanda bu sonucun ardından grupta 12 puanla 3. sırada yer alırken, Arnavutluk ise puanını 9 yaparak 4. sırada yer aldı.

Fransa çok rahat

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu'nda mücadele eden Fransa, sahasında Andorra ile karşı karşıya geldi.


10 Eylül Salı günü Stade de France'da oynanan Fransa - Andorra maçından ev sahibi ekip 3-0 galip ayrıldı.

Fransa'nın gollerini 18. dakikada Kingsley Coman, 52. dakikada Lenglet ve 90+1. dakikada Ben Yedder kaydetti.

Gary Medel : "Beşiktaş'tan ayrıldım, çünkü...!"


Fransa bu sonuçla grupta puanını 15 yaptı ve liderliğini sürdürdü.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder