Orman'dan Avcı'ya tatlı sert uyarı : "Bundan sonra hesabını sorarım!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Orman'dan Avcı'ya tatlı sert uyarı : "Bundan sonra hesabını sorarım!"

Share This

İstediği sonuçları alamayarak Süper Ligin ilk 3 haftasını geride bırakan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, Abdullah Avcı'yı tatlı sert uyardı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta gözler milli aranın ardından oynanacak olan Gazişehir karşılaşmasına çevrildi. Yeni sezona deplasmanda Sivasspor yenilgisi ile başlayan, ardından İstanbul'daki iki maçta Göztepe'yi mağlup eden ve Çaykur Rizespor'la da berabere kalan siyah-beyazlıların Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Abdullah Avcı'ya tatlı sert çıktı.


Başkan Orman'ın bir araya geldiği tecrübeli çalıştırıcıya, "Sezonun ilk üç maçındaki kayıplardan kimseyi sorumlu tutmadım. Ancak bundan sonraki kötü sonuçların sorumlusuna da hesabını sorarım" dediği ifade edildi.

YENİ BİR TAKIM YARATTIK

İlk 3 haftada kaybedilen 5 puana rağmen, teknik patron Abdullah Avcı'nın da, Başkan Fikret Orman'a başarılı sözü verdiği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam geride kalan 3 haftada ortada bulunan 9 puandan sadece 4'ünü alabilmelerini yeni takım olmalarına bağlarken, şu ana kadar yapılan kayıplardan kimsenin sorumlu olamayacağını ama milli aranın dönüşünde kaybedilen her puanın kendi hanesine eksi olarak yazılabileceğini ifade etti.

Başkan Fikret Orman da bu sezon için olabilecek en iyi kadroyu kurduklarını, bundan sonra topun kendisinde olduğunu söyledi. (Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder