"Yardımcı erkek oyuncudan çıkıp biraz başrole dönecek gibi geliyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Yardımcı erkek oyuncudan çıkıp biraz başrole dönecek gibi geliyor"

Share This

beIN SPORTS'ta yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Abdullah Avcı'nın Dorukhan Toköz'e Kevin de Bruyne'nin videolarını izletmesini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol'un yaptığı açıklamalar:

"BAŞROLE DÖNECEK GİBİ GELİYOR"

"Abdullah Avcı, Dorukhan'a izlemesi için görüntüler vermiş. 'Dorukhan, sen Kevin de Bruyne olacak adamsın' sonucu çıkmaz ama çıkabilir de. Hoca, o potansiyeli görmüştür. 'Bazı şeyleri şu şekilde yapıyorsun, alışmışsın ama aslında böyle bir ihtimal daha var. İlla bunu bu şekilde yapma. Bruyne ne kadar basit bir şekilde, nasıl yapıyor?' diye göstermek için videoları izlettirebilir. Ama onun dışında Dorukhan'ın bu kadar kanatta oynayacağını düşünmüyorum. Zaten Dorukhan'ı bir yere bıraksan orada durmaz ki. Oyunun merkezi nere olacak, oyun durduğunda nerede duracak? Oyunun merkezine destek bir oyuncuydu. Bence şu anda Dorukhan başrol olacak. Yardımcı erkek oyuncudan çıkıp biraz başrole dönecek gibi geliyor" ifadelerini kullandı.(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder