Abdullah Avcı: "Öncelikle kendimizi sorguluyoruz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Wolverhampton maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Avcı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:
İlk maçta oyun ve skor olarak beklentilerin altında kaldıklarını söyleyen Avcı, "UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk maçı oyun olarak da skor olarak da iyi yapamadık. Bu süreç, olumlu olumsuz duygular, performanslar. Hayat her gün sana yeni bir fırsat sunuyor, yarın da bu fırsatlardan bir tanesi. İngiltere Premier Lig takımıyla oynayacağız, geçen sene çıkış yapmış bir takım. Kendi liglerinde bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiliyorlar. Oyunun içinde değişen sistemlerle oynayan bir takım. Maçlarda ortalama 58 direkt oyun oynayan, taçları korner gibi atan bir takım. Bunun karşılığında çözüm noktaları var. Umarım yarın bir sonraki maça daha sağlıklı bakmak adına güzel bir sonuç alacağız" ifadelerini kullandı.

"RUIZ HAFTA SONUNA YETİŞECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Eksiklikler hakkında bilgi veren Abdullah Avcı, "Biraz sonra antrenman var, sağlıklı bilgiler var. Hazırlık maçı oynamadan lig maçı oynamış oyuncularımız var, Burak Yılmaz gibi. Yük binince oynamak başka. Victor Ruiz dünden itibaren çalışıyor, bugünkü çalışmadan sonra karar vereceğiz ama muhtemelen hafta sonunda olacak gibi duruyor. Yaptığımız ölçü veya taktiksel performans değerlendirmeleri, yarından itibaren olacaktır" diye konuştu.


"OYUNCU GRUBUNA İNANIYORUM"

Takımın sistemiyle ilgili konuşan Avcı, "Performansları tabii ki kendimiz de sorguluyoruz. 7 müsabaka, hiç memnun olmadığımız durumlar da var. Benim oynatmaya çalıştığım oyun veya diziliş; 7 maçlık süreçte fark ettiniz mi, son maçı eski sistemle oynadık. Sivas maçının ikinci yarısını eski dizilişle oynadık. Toplam 11 gol yedik. Dünya futbolunda bir sistem üzerinden konuşulmuyor, oyunun içindeki sistemlerden konuşuluyor. Oyuncu grubuna inanıyorum, evet sancılı bir süreç. Esneklik gösterdiğim anlar vardır. Bazen karışık oyunlar vardır, maç kazanırsın. Önemli olan tabii ki bunu sonuca yansıtmak, şu ana kadar yansıtamadık. Alacağımız bir galibiyetle umarım bu enerji yeniden yukarı çıkar" dedi.
(Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder