Burak Yılmaz'dan Dorukhan'a; "Ağlama kardeşim" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, lider Alanyaspor'u yenerek rahat bir nefes aldı. Ancak siyah-beyazlılar yaşanan sakatlıklardan dolayı adeta 3 puana sevinemedi.


siyahlabeyaz | Karşılaşmada dizi dönen Dorukhan Toköz ameliyat edilecek ve en az 4 ay sahalardan uzak kalacak
Cisse ile girdiği ikili mücadelede dizinin üstüne düşen Dorukhan Toköz, acılar içinde yerde kaldı. 23 yaşındaki futbolcu, 73. dakikada sedyeyle oyundan alındı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun sağ diz kapağında çıkık ve buna bağlı olarak kıkırdak kopması tespit edildi.

Maçın ardından Abdullah Avcı, yardımcıları, yöneticiler ve futbolcular hastaneye giderek Dorukhan'ı ziyaret etti

BURAK YILMAZ MORAL VERDİ

Morali son derece bozuk olan ve gözyaşlarına hakim olamayan milli oyuncuyu kaptan Burak Yılmaz teselli etti. Kaptan Burak alnından öptüğü takım arkadaşını cesaretlendirdi

Burak Yılmaz, Dorukhan'a, "Ağlama kardeşim. Ağlama bak herkes burada. Aramıza döneceksin yine beraber oynayacağız" sözleriyle moral verdi.

Burak Yılmaz basın mensuplarına ise, "Tabii ki çok üzgünüz. Konuştuk, morali çok bozuk, çok üzüntülü. Ama inşallah toparlayacak. Biz inanıyoruz. Hepimiz onunlayız. Hiç kimse yalnız bırakmadı. Genç, güçlü, aslan gibi… İnşallah en yakın zamanda aramıza geri dönecektir" dedi.
(Sporx)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder