Erman Toroğlu : "Beşiktaş bunlardan da kötü!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu : "Beşiktaş bunlardan da kötü!"

Share This

Eski hakem ve tv yorumcularından Erman Toroğlu, Gençlerbirliği - Galatasaray maçının devre arasında Süper Lig'de üç büyüklerin oynadığı futbol ve ligin gidişatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | A Spor kanalında yayınlanan Takım Oyunu programında açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray futbol oynuyorum diyorsa ben ABD Başkanı Donald Trump'ım. Galatasaray futbol oynamıyor. Bunun da sorumlusu Fatih Terim. Al Ersun Yanal'ı vur Fatih Terim'e... İkisi de aynı. Ligin sonuncusu Gençlerbirliği'ne karşı pozisyonunuz yok. Gençlerbirliği'nin net pozisyonları vardı. Fenerbahçe ve Galatasaray aynı, Beşiktaş bunlardan da kötü. Maçı izlerken uykum geldi. Türkiye'de futbol buysa ben izlemem. Kendi işimi baltalıyorum ama izlemem. 2. Lig maçları daha heyacanlı oluyor. Galatasaray çok kötü bunun da sorumlusu Fatih Terim. " (Siyahlabeyaz)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder