Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar : "Çok arayacaklar Fikret Orman'ı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar : "Çok arayacaklar Fikret Orman'ı!"

Share This

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beyaz TV canlı yayında Fikret Orman'ın Olağanüstü Genel Kurul kararı hakkında konuştu. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, takımın durumu, Abdullah Avcı ve başkan Fikret Orman'ın Olağanüstü Kongre kararıyla ilgili Beyaz TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ABDULLAH AVCI'NIN ARKASINDAYIZ"

Abdullah Avcı'nın arkasındayız. Yeni yönetim buna karar verir tabi. Biz olduğumuz sürece sonuna kadar hocamızım arkasındayız. Göreve getirdik ve sonuna kadar arkasındayız. Türkiye'nin en iyi hocasıdır Abdullah Avcı.


"FİKRET ORMAN'A ULAŞAMAMAK SÖZ KONUSU DEĞİL"

Fikret Orman'ın telefonları açık. Toplantılara, antrenmanlara gidiyor. Hala sponsorluklarla ilgileniyor. Fikret Orman kaçmış değil. 2 gün telefonu kapatıp dinlenmek istemiştir. Hepimize olmuyor bu? Kafa dinlemektir. Yöneticilerin Fikret Orman'a ulaşamaması söz konusu değil. Bunu kim diyorsa yanlış demiştir. Yanlış yansıltımıştır. Ahmet Ürkmezgil'in konuşmaları da yanlış yansıtılmış. O dakika, o saniye ulaşamamıştır.

"FİKRET ORMAN HAK ETMEDİĞİ ŞEKİLDE İTHAM EDİLDİ"

Kırgınlık ve seçim kararı sebebini Fikret Orman kendisi anlattı. Organizasyon, yapılanma veya birilerinin yaptığı kumpas. Bir kulüp başkanı Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birinin başkanı hak etmediği şekilde itham edilerek, örgütlü bir şekilde suçlanıyor. Fikret Orman paralar nerede? tezahüratı başladı ve devam etti. Başkanın kırgınlığının sebebi şu: Beşiktaş vefadır. 2012'den bu yana Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı hangi noktadan aldığı biliniyor. Şimdi böyle bir başkana "Fikret Orman paralar?" nerede diye bir şey başladı. Bu hırsızlıkla itham etmektir.

"UEFA'DAN BORÇSUZLUK KAĞIDI İÇİN 21 MİLYON TL PARAYI ÖDEDİK"

Fikret Orman istifa etmedi. Olağanüstü Kongre kararı aldık. O kararı açıkladığının 6. günü görevinin başında kapı kapı gezdi. UEFA'dan borçsuzluk kağıdı aldı. 21 milyon TL ödemekle alakalı şahsen imza attı. Ahmet Ürkmezgil'in bu işte emeği çoktur. Herkes imzasını attı. 20'sinden itibaren olmayacağımızı bile bile 21 milyon TL parayı ödedik. Demek ki Fikret Orman istifa etmedi, görevinin başında. Yeni dönemde aday olur mu? Çıkıp ben görevimi tamamladım dedi ve şu anda bu kararında değişiklik yok.

"BEŞİKTAŞ'IN BU AY 110 MİLYON TL'YE İHTİYACI VAR"

Beşiktaş'ın bu ay 110 milyon TL ihtiyacı var. Biz bu paraları öyle veya böyle bulduk. Biz bu parayı ya buluruz, ya buluruz. Beşiktaş'ın her 3 ayda bir 150 milyon TL'ye ihtiyacı var. Derdimiz para olsa paramızı kurtarmaya çalışırız. Beşiktaş'a hangi verdiğimiz parayı geri aldık? 2 yıldır verip de alanlara, verip de almayanlara baksınlar. Fikret Orman mal varlığını kefalet gösterdi. Kimsenin aday olmadığı yerde Fikret Orman aday olur. Zaten bakın başkan kararı açıkladığından beri bir tane aday yok ortada. Fikret Orman isterse hukuken aday olabilir. Ancak ben diyorum. Çok arayacaklar Fikret Orman'ı. (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder