Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde 'Beşiktaş'tan teklif alırsam giderim' maddesi var mı? İşte detaylar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde 'Beşiktaş'tan teklif alırsam giderim' maddesi var mı? İşte detaylar...

Share This

Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Malatya ekibiyle imzaladığı sözleşmenin detayları ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde 'Beşiktaş'tan teklif alırsam giderim' maddesi var mı? Tüm detaylara Ajansspor ulaştı!
Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda  Trabzonspor'a 4-1 mağlup olan Beşiktaş, İstanbul'da tepkili bir şekilde karşılanmış ve BTCTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın lehine tezahüratlar yapılırken, taraftarlar Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesini istemişlerdi.

Yaşanan gelişmelerin ardından Sergen Yalçın'ın Malatya ekibi ile imzaladığı sözleşmenin detayları ortaya çıktı.Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde 'Beşiktaş'tan teklif alırsam giderim' maddesi var mı? İşte cevabı!

Yalçın'ın sözleşmesinde 'Beşiktaş'tan teklif alırsam giderim' maddesi yer almazken taraflar sezon öncesinde sözleşmeye fesih maddesi de koymadı.Sergen Yalçın, sezon öncesinde Malatya temsilcisi ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Malatyaspor, Süper Lig'in ilk 6 haftasında 3 mağlubiyet, 2 galibiyet ile 1 beraberlik elde etti.
(Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder