Sophia Thomalla'dan ayrılık iddiaları sonrası flaş paylaşım! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sophia Thomalla'dan ayrılık iddiaları sonrası flaş paylaşım!

Share This

Beşiktaşlı Loris Karius ile model sevgilisi Sophia Thomalla'nın uzun bir süredir birlikte görüntü vermemesi, ikilinin ayrıldığına yönelik dedikoduları da beraberinde getirmişti. Thomalla'nın son paylaşımı ise iddialara son noktayı koydu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius ile model sevgilisi Sophia Thomalla'nın uzun bir süredir birlikte görüntü vermemesi, ikilinin ayrıldığına yönelik dedikoduları da beraberinde getirmişti.

Seksi modelin Instagram yaptığı son paylaşımda İstanbul'da olduğunu belirtmesi ise söz konusu iddialara son noktayı koydu.

"30'uncu yaşım neredeyse gelmişken kadınların ait olduğu yerde, mutfaktayım." mesajını paylaşan Thomalla, yarın (6 Ekim) 30 yaşına basacak.

Daha önce Rammstein vokalisti Till Lindemann ve iş adamı Gavin Rossdale ile ilişki yaşayan Thomalla'nın Karius'la dünya evine girip girmeyeceği ise büyük merak konusu.(Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder