İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş'a gözdağı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş'a gözdağı

Share This


Gençlerbirliği'ni şaha kaldıran İbrahim Üzülmez, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.


Yıllarca Beşiktaş'ın formasını giyip, şampiyonluk için ter döktü…Siyahbeyazlıların kaptanlığını yaptı… Taraftar onu "Deli İbrahim"diye bağrına bastı… Beşiktaş'ın yıldızları arasına adını yazdıran İbrahim Üzülmez bugün teknik adam olarak başarı kovalıyor… G.Birliği'ni teslim aldıktan sonra 4 maçtan galibiyetle ayrılan (Rize: 3-2, Antalya: 1-0, Kasımpaşa: 1-0, Bursa: 2-0) Üzülmez bu pazartesi Beşiktaş'a rakip… Çiçeği burnunda hoca zorlu 90 dakika öncesi Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.


HOCALARIM ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ
Teknik direktör olarak bana kapılarını açan ilk kulüp Elazığ'dı. Elazığspor için başkanımızla birlikte kapı kapı dolaştık. Umarım orada da iyi izler bırakmışımdır. Şimdi Gençlerbirliği'nin başarısı için ter döküyorum. Teklifi kabul ettiğimde herkes çok şaşırdı ama ben yeteneklerime, birikimlerine güvenerek görevi kabul ettim.Süper Lig'de mücadele için bir fırsattı. Hem Beşiktaş hem de Milli Takım formasını giyerken çok büyük hocalarla çalıştım. İbrahim Üzülmez olarak kendime inanıyor ve güveniyorum. İlişkilerde mütevazı, çalışmada agrasif ve istisrarlı olursan başarıya ulaşırsın.Bugün bunun karşılığını alıyorum.

İŞİN SIRRI NE DİYE SORUYORLAR
G.Birliği'nde 4'te 4 yapmanın sırrı ne diye soruyorlar… İşin sırrı,takımını iyi tanımak, insan ilişkilerini düzene koymak, rakibi de iyi analiz etmek ve stratejileri ona göre belirlemek. Bu harmanlamayı iyi yapıyoruz. Bizim için her maçta lig yeniden başlıyor. Futbolcu olarak hep şampiyonlukların peşinde koştum. Beşiktaş ve Milli Takım'da bu ruhu yaşadım. O yüzden her zaman iddialıyım. Ama daha yolun başındayım. Hedefimiz seriye devam ederek rahat bir pozisyona gelmek. Yapabilirsek ilk 10'da ligi bitirmek. Önümüzdeki yıl yapılacak takviyelerle birlikte başka bir fotoğraf çekebiliriz. Bunu da zamanı gelince konuşuruz.

İSTANBUL'DA PUAN ALACAĞIZ
4'te 4 yapmak takıma bir güven getirdi. Çünkü onlara "Siz yapabileceklerinizin farkında değilsiniz" demiştim. Şimdi herkes yapabileceklerini gördü. Çok koşan, mücadele eden rakibi rahatsız eden bir futbol oynuyoruz. Hedefimiz 5'te 5 yaparak seriye devam etmek. Beşiktaş maçı da benim için özel bir maç. Yıllarca kaptanlığını yaptığım takıma karşı sahada olmak farklı duygular yaşatacaktır ama ben şu an Gençlerbirliği'nin başarısı için çalışıyorum. Beşiktaş ve Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi futbolunu oynuyor. Biz İstanbul'a puan için gideceğiz. Kazanmak istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder