Gustavo Gomez 'Beşiktaş'la anlaştı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Savunma hattı için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın stoper alternatiflerinin en güçlüsü olan Paraguaylı Gustavo Gomez'in menajeri, ülkesinde siyah-beyazlı takımla anlaşmaya vardıklarını söyledi



Copa America'da gösterdiği performansla dikkat çeken Paraguay Milli Takımı'nın 23 yaşındaki stoperi Gustavo Gomez Beşiktaş'la anlaştı. Genç oyuncunun menajeri Augusto Parea'nın Radyo Monumental'e yaptığı açıklamalara yer veren İspanyol Super Deporte Es sitesi, 'Gustavo Gomez önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta olacak' ifadelerine yer verdi.

'ARADA MİLYON DOLARLIK PÜRÜZ YOK'
Menajer Augusto Parea yaptığı açıklamada, "Futbolcu Türkiye'de oynamak istiyor. Beşiktaş'la anlaşmaya çok yakınız. 3 gün sonra İstanbul'da olacağım. Beşiktaş, oyuncumun kulübü Lanus'la görüşme halinde. Arada milyon dolarlık bir pürüz yok. 300-500 bin dolarlık bir sorun var. Onların da en yakın sürede çözüleceğini düşünüyorum. Gustavo Gomez önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta olacak." dedi.

Kaynak : Vatan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder