Son sözü yine Quaresma söyledi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Euro 2016 çeyrek final maçında Portekiz ve Polonya takımları karşı karşıya gelirken normal süresi 1-1 berabere biten maçı Portekiz son penaltı atışında golü Quaresma'nın ayağından kazanarak son 4'e kaldı.


Euro 2016 çeyrek final maçında Polonya ve Portekiz takımları karşı karşıya geldiler. Normal süresi 1-1 biten maçı penaltılarda 6-4 kazandı.

Polonya 2. dakikada Robert Lewandowski ile öne geçerken, Portekiz 33. dakiakda Renato Sanches’in harika golüyle skoru eşitledi.

Uzatma anlarında da gol sesi çıkmadı. Cristiano Ronaldo, maçın ikinci yarısında çok net bir pozisyonu gole çeviremedi. Portekizli yıldız maçta iki net pozisyonu değerlendiremedi ve tutuk bir görüntü sergiledi.

SON GOL QUARESMA’DAN
Turnuvanın suskun golcüsü Polonyalı Robert Lewandowski ise 7 maçlık suskunlunu Portekiz karşısında bozdu. Penaltılarda Kuba’nın penaltısını Rui Patricio çıkardı ve takımına turu hediye etti. Son penaltıda beyaz noktaya Ricardo Quaresma geçti. Beşiktaş’ın yıldızı düzgün bir vuruşla takımını penaltılarda 5-3 öne geçtirdi ve Portekiz’e yarı final yolunu açtı.

Yarı finale uzanan Kaşifler Belçika ve Galler eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

SAHAYA TARAFTAR GİRDİ
Öte yandan karşılaşmanın 110. dakikasında bir taraftar sahaya girdi. Cristiano Ronaldo’ya doğru koşan taraftarı güvenlik görevlileri etkisiz hale getirerek saha dışına götürdü.

MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU YAPILDI
Bu arada mücadele öncesinde İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybedenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Tribünleri dolduran binlerce taraftar, saygı duruşu sırasında alkışlarla terörü protesto etti.

Stadyum: Stade Velodrome
Hakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya)

Teknik Direktör: Adam Nawalka
POLONYA: Lukasz Fabianski, Michal Pazdan, Artur Jedrzejczyk, Kamil Glik, Lukasz Piszczek, Krzysztof Maczynski (98. dk Tomasz Jodlowiec), Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki (82. dk Bartosz Kapustka), Kuba Blaszczykowski, Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski

Teknik Direktör: Fernando Santos
PORTEKİZ: Rui Patricio, Pepe, Jose Fonte, Eliseu, Cedric Soares, Joao Mario (80. dk Ricardo Quaresma), William Carvalho (96. dk Danilo Pereira), Renato Sanches, Nani, Adrien Silva (74. dk Joao Moutinho), Cristiano Ronaldo

SARI KART: 42. dk Artur Jedrzejczyk, 66. dk Kamil Glik, 89. dk Bartosz Kapustka (Polonya), 70. dk Adrien Silva, 90. dk William Carvalho (Portekiz)

GOLLER: 2. dk Robert Lewandowski (Polonya), 33. dk Renato Sanches (Portekiz)

Kaynak : AMKSpor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder