Şenol Güneş kadroda revizyona gidiyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın hücum hattına beklenen katkıyı veremeyen Tolgay Arslan, Jose Sosa'nın gidişi ile kaptığı formayı bu maçta devretmeye hazırlanıyor...

Alanyaspor ve Konyaspor maçlarında mücadeleye ilk 11 başlayan ancak gösterdiği performans ile Şenol Güneş'in gözüne göremeyen Tolgay Arslan yerini 22 yaşındaki yeni transfer Anderson Talisca'ya bırakarak kulübeye dönmeye hazırlanıyor.

Ayrıca hem kale hemde defans hattında son dönemde sorun yaşayan Beşiktaş'ta, Karabük karşısına farklı bir dörtlü savunma ile başlamaya hazırlanan Şenol Güneş, hem Gökhan Gönül'e hemde Adriano'ya "hazır ol" dedi. Vodafone Arena'da Karabükspor karşısına Gökhan Gönül - Marcelo Guedes - Rhodolfo - Adriano dörtlüsü ile başlamayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş'i düşündüren ise hala sakatlığınıdan dolayı hazır olmayan Rhodolfo.

Konyaspor ile oynanan mücadelede kasığında oluşan yırtık nedeni ile maça devam edememesi üzerine tedavisine hemen başlanan Oğuzhan Özyakup'un ise 3. haftada sahada olması bekleniyor.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder