Beşte sıfır çekti . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ocak ayından beri stoper için doğru ismi arayan Beşiktaş, 8. ayın son gününde de transferi başaramadı. Siyah beyazlılar kiminle ilgilense ya araya bir takım girip işi baltaladı ya evrak yetişmedi ya da teklif yeterli bulunmadı

MANOEL MESSİAS
Beşiktaş aradaki saat farkına bakmadan Manoel Messias için önce Atletico PR'ye teklif gönderdi, anlaştı. Brezilyalı stoperin %50 haklarının geri kalanını elinde bulunduran Cruzeiro'ya ise ancak önceki gün teklifi gönderdi. Böyle olunca ne evraklar yetişti, ne de Cruzeiro'nun bu transferi işleme koyacak kadar vakti oldu. Cruzeiro Başkanı Tavares, "Resmi teklif geldi ama anlaşmaya varacak kadar zaman yok. Ancak sözleşmesindeki serbest kalma maddesini öderlerse bu transfer olabilir. Onun için bile geç kalındı" dedi. Messias'ın menajeri ise, "Biz teklifi kabul ettik ama kağıtlar elimize ulaşmadı" açıklamasını yaptı.

MAMADOU SAKHO
Başarısız olunan bir başka transfer hamlesi de Sakho oldu. Siyah- beyazlı takımın uzun süre gündeminde kalan tecrübeli savunmacı, kendisi ile ilgilenen diğer İngiliz ekipleri Stoke City ve West Bromwich'ten gelen teklifleri reddetti. Kulübü Liverpool, Mamadou Sakho'yu kiralamakta kararlı olsa da Fransız yıldız gitmemekte direndi. Ardından Sunderland'in devreye girmesiyle transfere sıcak bakmaya başladı. Beşiktaş'tan gelen kiralama teklifini ise kabul etmedi. Bunu açıklayan da bir İngiliz gazeteci oldu. Paul Joyce twitter hesabından "Sakho Beşiktaş'ı reddetti" diye yazdı.

AYMEN ABDENNOUR
Siyah-beyazlı takımın kısa süre önce listesine giren Valencia'lı Aymen Abdennour da kulübünde kalanlardan biri. Beşiktaş, 27 yaşındaki Tunuslu için İspanyol ekibi ile temas kurdu. Fakat Abdennour'un peşine bir dev kulüp daha takıldı. Chelsea de oyuncuyu satın olma opsiyonlu kiralamak için Valencia'nın kapısını çaldı. Valencia istediği stoper transferini gerçekleştiremeyince kadroda açık bırakmamak için Abdennour'a da gidiş izni vermedi. Beşiktaş'ın transfer hamlesi Chelsea'nin devreye girmesiyle zora girdi. Sonrasında oyuncu Chelsea'ye de yar olmadı.

WİLLY BOLY 
Braga, Beşiktaş'ın Willy Boly için o teklifini geri çevirdi! Beşiktaş'ın radara aldığı isimler arasında öncelikli değil alternatifler arasındaydı. Özellikle bir sol stoper transferi daha gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş'ın 5 milyon euro'luk teklif yaptığı iddia edilmişti. Ancak Portekiz ekibi bu teklifi reddetti. Sonrasında siyah-beyazlılar, Boly için Portekiz ekibi ile tekrar masaya oturacak zamanı da bulamadı. 25 yaşındaki oyuncu ile Porto ve West Bromwich de ilgileniyordu. Willy Boly, geçtiğimiz sezon Braga formasıyla 39 karşılaşmaya çıkıp 2 gol atmıştı.

MARTİNS INDİ
Transferi yılan hikayesine dönen ve Samir Nasri ile benzerlik gösteren bir girişim de Martins Indi için yapıldı. Beşiktaş, stoper ve sol bek oynayabilen Hollandalı için Porto ile kıran kırana pazarlıklar yaptı. 24 yaşındaki oyuncunun pusulası bir ara siyah- beyazlılara dönse de araya yine bir İngiliz takımı girdi. Stoke City, İndi için kiralık teklifinde bulundu. Savunmacı da tercihini Ada'dan yana kullandı. Indi'nin bu seçiminde yakın arkadaşları Erik Pieters ve İbrahim Afellay'dan bilgi alıp onların da orada forma giymesi büyük etken oldu.

Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder