Beşiktaş'ın akşam antrenmanında 2 şok birden - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın akşam antrenmanında 2 şok birden

Share This

Ligin 5. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş'ın akşam antrenmanında 2 can sıkıcı olay yaşandı. Önce Quaresma antrenmana çıkmazken, ilerleyen dakikalarda da Tolgay Arslan antrenmanı yarıda bıraktı.

Siyah beyazlıların ligdeki 5. hafta karşılaşmasında Vodafone Arena'da Galatasarayı ağırlayacak olan Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını Nevzat Demir tesislerinde akşam gerçekleştirilen antrenmanla gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın Portekizli süper yıldızı Quaresma, akşam idmanına midesinden kaynaklanan rahatsızlık nedeni ile katılmadı. Önemli bir problemi olmayan Q7'nin yarınki antrenmanlara katılacağı belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş'ın sakatlıklardan yana şanssızlığı bulunan bir diğer yıldızı Tolgay Arslan ise yine antrenman esnasında Tamer Tuna ile çarpışması ile yerde kaldı. 26 yaşındaki  tecrübeli orta saha oyuncusunun kaşınde açılma meydana geldi. Yerde yüzü kanlar içinde kalan Tolgay Arslan tedavi olmak için antrenmanı yarıda bırakarak sahadan ayrıldı.

Her iki futbolcununda hafta sonu siyah beyazlıların kendi sahasında oynayacağı maçta görev almalarını engelleyecek herhangi bir durumları olmadığı öğrenildi.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder