Sow'dan Beşiktaş itirafı. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kendi takımının tv kanalına verdiği röportajda Fenerbahçe'ye gelmeden önce Beşikaşlı yöneticilerle bir araya geldiğini belirten Sow, transferi konusunda "bunu taraftarlara yapamazdım" dedi.

"Türkiye'de kendimi başka kulüpte düşünemiyorum"
Deneyimli golcü, vatandaşı Demba Ba'nın, Beşiktaş'a transferi için devreye girdiğini ancak Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda forma giymek istemediği için teklifi reddettiğini aktardı.

Temmuz ayında Demba Ba'nın kendisini arayarak, Beşiktaşlı yöneticilerin görüşmek istediğini söylediğini kaydeden Sow, şöyle konuştu:
"Ba beni aradığında 'ben taraftarlara bunu yapmam.' dedim. Fenerbahçe'de yaşadığım o kadar şeyden sonra 'kendimi Türkiye'de başka bir kulüpte oynarken düşünemiyorum.' dedim. Galatasaray'a da Beşiktaş'a da saygım var. İkisi de bu ülkenin büyük kulüpleri. Ona da söyledim. 'Sana Fenerbahçe'den aynı teklif gelse, sen kendini Fenerbahçe'de düşünebiliyor musun?' diye sordum. O da bana 'hayır' dedi. Beşiktaşlı yönetici ile konuştum. Onlara saygı duyduğumu söyledim. O da saygılı bir şekilde bana yaklaştı. İlgilerinden dolayı teşekkür ettim

Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder