"3 yıldızlı formalar Mart'ta hazır" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Geçen sezonu Şampiyon ünvanı ile bitiren Beşiktaş'ın Kartal Yuvası Mağazalarından sorumlu yöneticisi Hüseyin Mican, 3 yıldızlı formaların Mart'ta hazır olacağını taraftarlara müjdeledi.

“Galatasaray ve Dinamo Kiev maçları oynandığı tarihlerde tüm Türkiye genelinde milyonu bulan hatta geçen satışlar gerçekleştirdiklerini belirten Hüseyin Mican, derbiden 3 gün sonra Dnamo Kiev’e karşı da bunun devam etmesi mutluluk verici. Bundan sonraki Şampiyonlar Ligi ve derbi günlerinde de aynı ilgiyi bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca kulüp ekonomisine yaptıkları katkı ve hedefleriyle ilgili olarak da Fanatik gazetesine konuşan Mican, siyah-beyazlılar’ın yeni sezondaki formalarında 3 yıldız olacağına olan inancının tam olduğunu belirtirken, bu doğrultuda çalışmalarda bulunduklarını söyledi. İşte başarılı yöneticinin sözleri;

‘200 bin forma sattık’
“Geçen sene ciromuz 65 milyon TL civarındaydı ve 400 bin forma satılmıştı. Bu seneki hedefimiz 100 milyon TL... 500 bin de forma satışı yapmayı planlıyoruz. Bu hedef doğrultusunda da yolumuza devam ediyoruz. Geride bıraktığımız aylar içerisinde Türkiye’nin geçirdiği sıkıntılı dönemde rağmen taraftarlarımız kulübümüze destek olmaya devam etti. Bizde sezonlar 1 Haziran’da başlar ve 31 Mayıs’ta biter. Ama olumsuz durumlara rağmen geçen sezonun 4 aylık dönemine göre yüzde 54 büyümemiz var. Yaklaşık 200 bin forma satıldı. Kulübümüz şimdiden büyük bir gelir elde etti.”

‘Almanya’da mağaza açacağız’
“76 satış noktalarımız var. Ekim sonuna doğru yurt dışında da çok kuvvetli olacağız. İnternet olarak bu konuda düşük seviyedeydik. Almanya ve İngiltere için sanal mağazalar açacağız. Teslimatı hızlandırıp ve maliyetleri azaltarak yurt dışındaki taraftarımıza ulaşacağız. Almanya Kartal Yuvası sanal mağazası, tüm Avrupa’ya hizmet verecek. Sonrasında ilk mağazayı yine Almanya’da açmayı planlıyoruz.”

‘Yeni yıldız çalışmalarına başladık’
“Taraftarımız son 2 yıldızlı formalarını alsın. Yeni sezondan itibaren artık inşallah 3 yıldız olacak. Türkiye’nin en kaliteli takımına sahibiz. Hedefimiz şampiyonluk. Olamamamız için bir sebep de yok. Takımımıza olan inancımızdan dolayı üçüncü yıldız konusundaki çalışmalarımıza şimdiden başladık. Bir sonraki sezonun siparişlerini bu sene sonunda vereceğiz. Şubat ya da Mart’tan itibaren de üretilmeye başlıyor. Önümüzdeki sezon 3 yıldızlı formamızın olmasını istiyoruz. Bu bir hedeftir.”

‘Forma parası sadece bizim değil’
“Bir formanın satışından 155 TL’nin hepsi bizi kasamıza girmiyor. Böyle bir algı var ancak doğru değil. Forma sponsorumuz Adidas’la yaptığımız anlaşma gereği ciddi anlamda bir miktar kasamıza giriyor. Tam fiyatı söylemem doğru değil.”

Fotoğraf : Siyahlabeyaz tarafından ilüstrasyonu yapılmıştır.
Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder