Beşiktaş, Oğuzhan için FIFA'ya gidiyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın orta sahadaki yıldızı Oğuzhan Özyakup'a şuanda aldığı ücretin 2 katını Avrupa’da alabileceğini söyleyerek teklifte bulunan İtalyan menajeri siyah beyazlı yönetim FIFA’ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

Transfer edildiği günden beri bir çok teknik adam ile çalışma fırsatı yakalayarak kendini inanılmaz geliştirerek geçen sezon kazanılan Şampiyonlukta en büyük katkılardan birini veren Oğuzhan Özyakup, siyah beyazlı ekipte son iki sezonda yıldızı parlayarak Avrupa'nın büyük kulüplerinin de takibine girmeyi başardı. 

Teklifleri takip eden menajerler, Beşiktaş'tan 1.4 milyon Euro ücret alan Oğuzhan'a 3 milyon Euro'luk teklifler olduğunu iletti. Yetki belgesi isteyen bir İtalyan menajer, "Arap ülkelerinde bile verilmeyen paralar emekli oyunculara verilirken, sen cidden çok düşük rakamlara oynuyorsun" dedi. 

Yıldız oyuncunun bu teklifi Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimi ile paylaşması üzerine harekete geçen siyah beyazlı yönetim, artık menajerlerin futbolcularla görüşmelerine yasak getirdi ve İtalyan menajeri FIFA'ya şikayet etme kararı aldı.

Oğuzhan Özyakup'un sezon içi Beşiktaş karnesi
4 Maç
2 Gol
0 Asist
2 İsabetli Şut
%85 Pas Başarı

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder