BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN 77 - YEŞIL GIRESUN BLD. 59 - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Sompo Japan, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Yeşil Giresun Belediyespor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılarımız, ligdeki ilk üç maçından galibiyetle ayrılmasını bildi. Ekibimiz en son İstanbul Bş. Bld.'yi deplasmanda 84-73 yendi. Potanın Kartalları, BJK Akatlar Arena'da oynadığı maçta taraftarlarımızın desteğiyle rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürdü.


Beşiktaş Sompo Japan Takımımızın Yeşil Giresun Bld. mücadelesindeki ilk beşi Clark, Stimac, Roll, Thompson, Muratcan ile başladı. İlk 3,5 dakika 13-0 Beşiktaş Sompo Japan Takımımızın üstünlüğüyle tamamlandı. Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, birinci çeyreği 26-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte zorlanan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, ilk yarıyı 44-40 önde tamamladı.
İlk yarıda en skorer oyuncumuz 14 sayıyla Vladimir Stimac olurken onu 11 sayıyla Earl Clark ve 7 sayıyla Michael Thompson takip etti. 

3. çeyrekte farkı açmayı başaran Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, üçüncü çeyreği 64-47 önde tamamladı.

Karşılaşmada baştan sona üstün bir performans sergileyen Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, salondan 77-59’luk galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 20 sayıyla Michael Thompson olurken onu 18 sayıyla Earl Clark ve 17 sayıyla Vladimir Stimac takip etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder