Kara Cumartesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Zorlu geçmesi beklenen Gençlerbirliği deplasmanında zirve yarışında iki puan bırakan Kara Kartal haftasonu üst üste gelen sakatlık haberleri ile sarsıldı.


Siyah-beyazlı takım, aşil tendonu kopan Caner Erkin’in ardından Anderson Talisca ve Aras Özbiliz’i sakatlığa kurban verdi. Sağ ayak tarak kemiği kırılan Brezilyalı yıldız en az 2 ay forma giyemeyecek. İdmanda sağ omzu çıkan Aras da uzun süre sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş Cumartesi günü kâbus gibi bir gün geçirdi. Gençlerbirliği deplasmanında 1-1’lik skorla 2 puan bırakan Kartal dün de üst üste gelen sakatlık haberleriyle iki büyük şok yaşadı.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde başarıyla yoluna devam eden siyah-beyazlılar, Antalyaspor maçında sol aşil tendonu kopan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Caner Erkin’in ardından Anderson Talisca ve Aras Özbiliz’i sakatlığa kurban verdi. Talisca’nın doksan dakika forma giydiği Gençlerbirliği maçında yere ters basması sonucu sağ ayak 5. tarak kemiğinde (metatars) kırık tespit edildiği açıklandı.

Brezilyalı yıldız dün kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından Acıbadem Fulya Hastanesi’nde ameliyat edildi. Anderson’un en az iki ay takımdaki yerini alamayacağı bildirildi.

Kartal’a ikinci şok haber Aras Özbiliz’den geldi. Antrenmanda ters biçimde yere düşen genç futbolcunun sağ omzunun çıktığı belirlendi. MR tetkiki sonucu omzunda ‘bankart lezyonu’ tespit edilen Aras da dün Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Dr. Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edildi. Şanssız futbolcunun 2 ay forma giyemeyeceği aktarıldı.

Caner’den sonra Talisca ve Aras’ın sakatlanması Teknik Direktör Şenol Güneş’in hesaplarını adeta alt üst etti. Gençlerbirliği maçında sağ arka adalesinden sakatlanan Necip’in de Napoli maçına yetişmesinin zor olduğu aktarıldı. Güneş’in, Napoli maçında orta sahada Atiba ve Tolgay’a görev vermesi, Talisca’nın yokluğunda ise sakatlıktan yeni çıkan Oğuzhan’a şans tanıması bekleniyor.

Kaynak : Skorer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder