Mutluluğun Formülü Mart Sonuna Kadar Avrupa - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mutluluğun Formülü Mart Sonuna Kadar Avrupa

Share This

Spor yazarı ve yorumcu Mert Aydın NTV'de yayınlanan Sabah haberleri programında Beşiktaş'ın Avrupa macerası hakkında çarpıcı açıklamada bulunurken konuya farklı açıdan baktı.

Beşiktaş Mart Sonuna Kadar Avrupa'da kalmalı
Bir kupaya gidiyorsunuz ne kadar ilerleyebilirseniz o kadar ilerlemek istersiniz. Beşiktaş'ın elindeki bu kadronun genişliği ve mutlu edilmesi oyuncunun fazlalığını düşünürsek Şampiyonlar Ligi yada 3. olup UEFA Avrupa ligi fark etmez. Beşiktaş'ın en az Mart sonuna kadar Avrupa'da kalmak zorunda.Takımın tamamını mutlu edebilmek adına. Ben olaya farklı açıdan bakıyorum. Tabii ki Avrupa'da başarı ama bir yandan da takımın total mutluluğu açısından bu kadar birbirine benzeyen ve birbirine yakın önemli oyuncuların hepsinin kullanılabilmesi ve mutlu edilebilmesi adına bence en az Mart sonuna kadar Avrupa'da kalmalılar. Geçen yılki gibi Aralık'ta falan biterse macera bu kadar oyuncunun tamamını mutlu edebilmek ancak Çok fazla oyuncunun sakatlanmasıyla olur. Zaten onu da kimse istemez ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder