Napoli'de Mertens'den haber bekleniyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. hafta rakibi İtalya'nın Napoli ekibinde ciddi bir sakatlık endişesi akşama damgasını vurdı.

İtalyan ekibinin önemli isimlerinden Dries Mertens'in, Juventus maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle Beşiktaş maçında sahada olmama ihtimali belirdi.

Belçikalı oyuncunun son durumunun gözlendiği ve kafilede yer almasına rağmen, İstanbul'da yapılacak idmanlarda göstereceği performansa göre oynamama ihtimalinin olduğu kaydedildi.  Mertens, İtalya'da oynadıkları ve 3-2 temsilcimiz Beşiktaş'ın kazandığı maçta 1 gol atmıştı.

NAPOLI BEŞİKTAŞ KADROSUNU AÇIKLADI!
Öte yandan Napoli, İstanbul'a gelecek olan kafilesini de açıkladı. Kafilede sakatlığı bulunan Dries Mertens de yer aldı. Sakatlıkları bulunan ve tedavisi devam eden Raul Albiol ile Milik ise kafilede bulunmadı.

İŞTE NAPOLI'NİN BEŞİKTAŞ KADROSU: 
Reina, Rafael, Sepe, Chiriches, Maksimovic, Ghoulam, Strinic, Hysaj, Koulibaly, May, Allan, Diawara, Giaccherini, Rog, Hamsik, Jorginho, Zielinski, Callejon, Insigne, Mertens, Gabbiadini.
Napoli'de Mertens'in sahada olmaması durumunda hücum hattının Gabbiadini, Insigne ve Callejon üçlüsünden oluşması bekleniyor.

Beşiktaş ile Napoli, Şampiyonlar Ligi'nin 4. hafta mücadelesinde 1 Ekim Salı günü Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek.

Kaynak : Sporx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder