Quaresma gerçekten Çin yolcusu mu? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Portekizli starı Ricardo Quaresma'nın başarılı performans göstermesi üzerine harekete geçen menajerler bu futbolcuyu Çin’e satmak için teklif yaptı.


Quaresma'nın başarılı performansı, Çin'le iş yapan menajerlerin iştahını kabarttı. Uzakdoğu'ya futbolcu satan pek çok menajer; Beşiktaş kulübüne Quaresma için satış izni verilmesi durumunda 10-15 milyon euro civarında teklifler getireceklerini teklif etti. Menajerler, bu rakamlara ulaşılması durumunda %10 ila %20 arasında aracılık ücreti alacaklarını de belirtirken yön etimin vereceği cevap merakla bekleniyor.

Çin'e futbolcu götüren menajerler, siyah-beyazlıların tecrübeli yıldızı Quaresma için Beşiktaş yönetimine, "İzin verin, 15 milyon Euro'ya satalım" teklifini yaptı..

Portekiz Milli Takım formasıyla Avrupa şampiyonluğu yaşayan Quaresma, bu sezon da siyah-beyazlı formayla Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol, 2 asistlik performansla Beşiktaş'ın yıldızı olmaya devam ediyor..


Menajerler, bu rakamlara ulaşılması durumunda %10 ila %20 arasında aracılık ücreti alacaklarını de belirtirken, "33 yaşındaki bir futbolcuyu bu rakamlara satmak büyük başarıdır..

Siz onu parlattınız, biz de değerinin daha üstünde bir rakama gönderelim" diyerek Beşiktaşlı yöneticilerin aklını çelmeye çalışıyorlar..

Quaresma bu sezon Beşiktaş formasıyla 10 resmi maçta görev yaparken, rakip fileleri 1 kez havalandırdı.. Ricardo Quaresma, geçen sezon Beşiktaş'ta 37 maçta 5 gol atarken, 8 de asist yaptı..

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder