"Uyurgezer bir haldeydik" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rizespor - Beşiktaş maçının bitimi ile yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, ilk devredeki takım için "uyurgezer" tabirini kullanırken, Gökhan İnler'in sakatlıklığı hakkında da şok bir gerçeği itiraf etti.


Maçın ardından Şenol Güneş şunları söyledi :

"İlk yarıda takım olarak saha da yoktuk. Tempo olarak, pas olarak yoktuk. Evet rakip bizim sahamıza gelmiyordu ama alanı kapatıp çabuk çıkmalarını zaten bekliyorduk. Topla bütünleşmemiz, topu iyi kullanmamız, kanatları kullanmamız iyiydi ancak şutumuz yoktu. Duran toplara, seken toplara gitmiyorduk. Yani ilk yarıda "uyurgezer" bir haldeydik. İkinci yarı daha iyiydik. Oldukça gol pozisyonu da bulduk. Maçı kopartmak için çok pozisyon vardı ama değerlendiremedik. Rakip yine aynı oyun şekli ile oynadı ama bu sefer hem kanatlardan hem de ortadan geldiğimiz ataklarla pozisyonlar bulduk. Golü geç bulduk. 0-0'da olsa genelde maçın hakimi ve kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Ama bizim oyunumuzun gerisinde oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum ikinci yarıdaki iyi niyetli savaşlarından dolayı."

Aboubakar teknik ve taktik olarak eksik
"Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Aboubakar'da bunlardan bir tanesi. Kaçırdığı goller ve oynadığı oyunla -tabi saha içerisinde verimi iyi olan ve olmayanlar var ama- yeni oyuncularda bu sıkıntıları göreceğiz. Bizde oyuncuları yeni görüyoruz. Oyuncularda takımı yeni görüyor. Moral değerleri farklı bir çizgide seyredebiliyor. Tabi bunları pahalıya mal olmadan geçmek çok önemli. Bugün 2 puanı kaybetseydik en çok üzülen o olacaktı belki de. Çünkü gol atması için oldukça iyi pozisyonlar geldi. Kuvveti var, patlayıcı gücü var, iyi niyeti var ama teknik olarak ve oyun içi taktiksel olarak eksikleri var. Bunlarda düzelecek inşallah."

Gökhan İnlerde kırık var
Oğuzhan, Benfica maçında bileğine darbe aldı. Yine Akhisar maçında, -bunu çok açıklamadık ama- kırık durumu var Gökhan İnler'in. Yalnız Gökhan Gönül'ün sezon başından gelen, düzelmesine rağmen idman temposundan kaynaklanan bir sıkıntısı var. Talisca'nın ise herkesin gördüğü ama hakemin görmediği penaltı pozisyonundan kaynaklanan bir darbe ve kanaması var. Bunların dördünün de bir anda olması, üç tanesinin orta saha olması bir şanssızlık bana göre. Bazen bunlar olabiliyor. Ama Gökhan İnler harici 3 futbolcuda idmanlara başlayacağımız hafta başına kadar iyileşecekler. Gökhan İnler'de kırık olduğu için yetişemeyebilir.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder