Çarşı'dan olay yaratacak ''Ali Palabıyık'' açıklaması - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Çarşı'dan olay yaratacak ''Ali Palabıyık'' açıklaması

Share This

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçına atanan Ali Palabıyık için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.


Adana deplasmanında 19 Kasım akşamı oynanacak müsabakanın hakemi bugün belli oldu. Hakemin belli olmasından sonra başta Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşıtarafından tepkiyle karşılandı.

Çarşı Grubu'nun Twitter'dan yaptığı paylaşımda şöyle denildi:

"Beşiktaş'ın puan kaybetmesini istedikleri haftalarda tetikçi olarak görevlendirilen Türk futbolunun nadide düdüklerinden Ali Palabıyık. Ali Palabıyık'ın yönettiği son 5 maçımızda "Hiç" galibiyet alamadık... (Galatasaray, Başakşehir, Trabzonspor, Eskişehirspor, Ç.Rizespor) Bu yıl GS maçında Muslera'nın çaldığı Ali Palabıyık'ın oynadığı 13 dakika! Geçen yıl İBFK maçında sayısız kart ve faul, FB maçında çizginin dışından çevrilen top, TS maçında oyuncumuz Quaresma'ya kırmızı kart ve eğer gerçekleştirebilseydi Beşiktaş'ımızın şampiyonluğunu çalma amacı güden HIRSIZ Ali Palabıyık gibi olmayın."





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder