Fabricio Şenol Güneş'i çıldırttı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın, spor Toto Süper Ligi’nin 12. Haftasında Vodafone Arena’da Başakşehir’i konuk ettiği karşılaşmada kaleci Fabricio, maçın ilk devresindeki Başakşehir forvetlerine çalım atma çabası teknik direktör Şenol Güneş'i adeta çılgına çevirdi.


Başakşehir'in yoğun baskısı altında başlayan karşılaşmanın ilk 10-15 dakikalık bölümü içerisinde kaleci Fabricio’nun yaptığı iki tehlikeli hareket, Teknik Direktör Şenol Güneş’i çılgına çevirdi. Fabri, kendisine atılan geri paslarda kale önünde Başakşehirli rakip oyuncuları çalımlamaya çalışınca ve bunu 2 kez tekrarlayınca tecrübeli teknik adam saha kenarında tepkisini gizleyemedi.

Kenarda çok sinirlenen Şenol Güneş siyah beyazlı kaleciye doğru “2 oldu” işareti yaparak, bir daha tekrarlamaması yönünde ikazda bulundu. Ancak tecrübeli kalecinin maçın ikinci yarısında da bir iki pozisyonda tribünleri ve Şenol Güneş'i yeniden tedirgin edecek hareketlerde bulunduğu görüldü.

Maç sonunda yayıncı kuruluşa maç içerisindeki pozisyonlar hakkında açıklamada bulunan Fabricio :" İyi bir takıma karşı kafa kafaya maç yaptık. İkinci yarı Benfica maçının yorgunluk belirtileri vardı. Gitti geldi, maç… Beraberlikle buradan ayrılıyoruz. Ne iyi diyebiliriz ne de kötü diyebiliriz. Ortada bir maçtı! Takıma çok alıştım. Özgüvenim yerinde. İngilizcede öğrenmeye çalışıyorum. Takım arkadaşlarımla da iyi anlaşıyorum. Keyfini çıkarıyorum" şeklinde konuştu.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder