Fikret Orman'dan Cenk Tosun'a övgü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 geriye düşüp 3-3 berabere kaldıkları Benfica maçında siyah-beyazlı ekibin ilk golünü atan milli futbolcuları Cenk Tosun'u övdü.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, erkek basketbol takımı Beşiktaş Sompo Japan'ın Vodafone Arena'da Güriş'le yaptığı sponsorluk anlaşmasında Benfica maçıyla ilgili yorumda bulundu.
Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman, maç içinde neler hissettiğiyle ilgili soruya, "Şarkıda dediği gibi 'Gel de bana sor.', çok heyecanlı bir maçtı. Valerenga maçımız vardı, 3-0'dan 3-3 olmuştu. Bu maçlar bizim aklımızda kaldı ancak teknik ekibimiz ve taraftarlarımız bunu tersine çevirdi. Cenk Tosun'un attığı golü herkes atamaz. Harbi helal olsun. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en güzel gollerinden biriydi. Milli takımın santrforuna da böyle goller yakışır." cevabını verdi.
Siyah-beyazlı taraftarların, Benfica maçında ilk yarının 3-0 sona ermesinin ardından futbolcuları tribüne çağırmasına değinen Fikret Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Taraftarların devre arasında oyuncularına sahip çıkması, bir Beşiktaşlılık duruşudur. Stattaki taraftar atmosferimiz, birlikteliğimiz inanılmaz derecede kuvvetli. Bizde yönetim ve taraftar arasındaki ilişki, güvene ve sevgiye dayalıdır. Beşiktaş, dünyanın birçok yerinde Türkiye'nin sevgi köprüsü olacaktır."

Sessiz tezahürat

Irkçılığa tepki göstermek ve işitme engellilere dikkati çekmek için Benfica maçının başında 1 dakikalık sessiz tezahürata da değinen Orman, şunları kaydetti:
"Skordan daha önemlisi yapmış olduğumuz sessiz tezahürattı. Bu durum, Çin'den Amerika'ya, Afrika'dan Güney Amerika'ya kadar 120'nin üzerinde ülkede yayınlandı. Dünya kulübü olan Beşiktaş'ın marka algısından dolayı çok önemliydi. Taraftarlarımıza duyarlılıkları açısından teşekkür ederim."

Kaynak : AA

1 yorum:

  1. Çok güzel, kaliteli ve kapsamlı bir site olmuş, ellerinize sağlık. Bizlere böyle bir imkan sunduğunuz için teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil