Aboubakar attı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

 

Beşiktaş'ın bu sezon asıl sorunlu bölgesinin hücum değil savunma olduğunu belirten usta yazar Oğuz Akdeniz, siyah beyazlılarda Olcay ve Oğuzhan'ın da bir kademe daha atlamaları gerektiğini yazdı.

Beşiktaş için şimdilik forvet hattın da ki sorunlar çözülmüşe benziyor.Aboubakar hem takımı biraz daha tanıdı , hemde bu süreçte Şenol güneş ' in güvenini fazlasıyla hissetti. Evet ceza sahasında  şu an için fazlasıyla rol alabilecek bir forvet değil ama şu an için Beşiktaş ' ta böyle bi forvet' e de ihtiyaç yok.. Beşiktaş' ın zaten seviyesinde ligimizde 3 veya 4 takım mevcut. Diğer takımlara karşı Beşiktaş orta sahasının baskısı ve gücü ceza sahasına topları çok rahat taşıyabiliyor.

 İşte burada sadece doğru yerde doğru zamanda olabilecek bir forvete ihtiyaç var. Bunu başarırsa çok rahat 15 20 golü bulabilir. Ama asıl sorun defans hattında... Çünkü Beşiktaş savunması göbekten 2 uzun adamı Rhodolfo ve Marcelo ile açık verebiliyor. Markaj ve özellikle hızlı hücumlarda bazen defansın ağır oyunculardan kurulu olmasından sorunlar yaşanabiliyor. Burada Gökhan Gönül ' ün çok daha fazla ağırlığını koyması şart. Sevindirici yan ise artık yan toplarda çok fazla sıkıntı yaşanmaması..
Beşiktaş ' ın Olcay ve Oğuzhan ' a ise orta sahada bir kademe daha atlatması şart. Çünkü bu oyuncuların yetenekleri kadar sorumluluk ve kazandırdıkları maçlar ile kendilerini geliştirmeleri şart...

Oğuz Akdeniz / Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder